pondělí 30. března 2015

Květománie


Krásný den!
Jaro se nám pomalu ale jistě blíží. Těšíte se? Sluníčko svítí, všechno začíná rozkvétat do úžasných barev a navozuje se nám jarní nálada plná optimismu. Probouzení přírody zkrátka nemá chybu, a tak i ten největší mrzout na jaře trošku pookřeje. :)
K jaru kromě barev, samozřejmě, patří také jarní kytičky. Tulipány, narcisy anebo sněženky. Proč si tedy na Lakománii neudělat květománii ála nailweek? :)

http://pixabay.com/p-20156/?no_redirect
Než se do toho pustíme, mám pro Vás pár rad, co si nachystat, abyste se se mnou mohli do květománie pustit. Já si mezitím rozmazlím ručičky v lázni a připravím je na jarní lakování!
Mám pro vás nachystané čtyři krásné a přitom jednoduché manikúry, dozvíte se, že k lakování nemusíte mít jen laky na nehty a ukážu vám několik málo „taktik“, jak na kytičkovanou manikúru. ;)

Co přesně na nehtíkách vytvoříme, vám ještě neprozradím, ale podíváme se, co tento týden budeme potřebovat!

  • Base a top coat – základ pro lakování nehtů jakoukoliv technikou, nehty potřebují ochránit, což jim zaručíme podkladovým lakem, výdrž laku a krásný lesk jim dodáme top coatem
    (Můj base&top coat – Dermacol)
  •   Bílý lak na nehty – další základní pomůcka při květinové manikúře, nechá barvičky pěkně vyniknout! Použijeme ho na každou ze čtyř květovaných manikúr, které mám pro vás nachystané!
    (l’oreal paris – 001 Snow in megeve)
  • Barevné láčky – tady se meze nekladou, vyberte si ty odstíny, které vám připomínají jaro.
  • Dotting tools – neboli po mém „ťupátka“, tohle nářadíčko je opravdu skvělá věc, uděláte s ním totiž všechno, a kytičky nejsou výjimkou
  • Párátka – taková domácí potřeba, kterou využijete také při lakování nehtů
  • Zvýrazňovače – přesně barvičky, které potřebujeme

Těšíte se na jaro a barvičky? Kdo se se mnou pustí do květované manikúry? Budu moc ráda, když mi své výtvory ukážete! Zveřejním je na facebooku a nejlepší z nich ocením! :) A teď si utíkám udělat lázeň pro ručky a jdeme na to!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře! :)