pondělí 23. června 2014

Nailweek v obleku!

Zdravím vás a vítám u nového nailweeku, tentokrát na téma černobílá! Touto kombinací barev nikdy nic nezkazíte, naprostá klasika. Netvrdím ovšem, že nudná! Na nehtech těmito barvami vykouzlíte eleganci nebo naopak veselé motivy.
Tento týden budou mými pomocníky bílý lak od Rimmel London (z kolekce Colour Rush od Rity Ory - odstín č. 703 White hot love) a černý od Miss Sporty Lasting colour s maxi štětečkem.
Začala jsem lehkou elegancí, a to v podobě růží! Pokud mě už nějaký ten čas sledujete, určitě jste si všimli článku napsaného na MDŽ, kde jsem motiv růží již použila. Ovšem ve veselejších barvách. Tentokrát barev trochu ubereme. ;)


Nepotřebujete nic jiného než černý a bílý lak a párátko. Samozřejmě, to vše v doprovodu nadlaku a podlaku. :)
Na nehty chráněné podlakem nanesete dvě vrstvy bílého laku. Dokud je druhá vrstva ještě ne úplně zaschlá, štětečkem od černého laku vytvoříte v místě, kde chcete umístit růžičku, skvrnku. Ale pozor! Nesmí toho černého laku být hodně! Vezmete párátko a od středu černé skvrny začnete spirálovitě směrem ven kroužit párátkem. Tak vytvoříte růži. :)
Další párátko namočíte do lahvičky s černým lakem a vytvoříte několik teček. Nakonec přetřete nadlakem a máte hotovo! :) Snadné, že? :)



 Závěrem vám chci sdělit, že jsem se rozhodla za nedlouho udělat velikou giveaway. Až se počet pravidelných čtenářů vyhoupne na 13, máte ji tu. Bude se určitě na co těšit! :)
Krásný večer vám přeje Lou ♥

4 komentáře:

  1. Neboj určitě připravím recenzi :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, to vypadá krásně díky za inspiraci :-) http://lucysshortblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! :)